_DSC1903

Mistä kaikki lähti?

Saristo Oy syntyi Saran ja Matiaksen lounastaukokeskustelujen yhteydessä. Ajatus yhteisestä yrittämisestä oli aluksi useiden mielikuvitusyritysten ajatushautomo, joka myöhemmin kirkastui ammattilaisten yhteisöksi ja aidoksi haluksi perustaa yhteinen yritys. Saristo Oy otti ensiaskeleensa.

Perustajien yhteinen tahtotila oli alusta alkaen luoda Saristo Oy:stä yhteisö, jossa kaikilla olisi mahdollista toteuttaa omia intohimojaan ja itseään tasa-arvoisesti. Meille on ensisijaisen tärkeää, että jokainen yhteisömme jäsen saa toimia omana itsenään alansa huippuammattilaisena. Me pyrimme tekemään sen mahdolliseksi.

Yrityksen logon on suunnitellut Tatuointistudio Luovan Ottilia Mäkinen. Mäkinen on Matiaksen luottotaiteilija ja ymmärsi heti, että Saristo Oy on kuin puu juurineen: luotu kasvamaan.

Perustajat

Matias on pitelemätön luomisvoima, joka saa energiansa pitkästä kokemuksesta erilaisten tarinoiden kohtaamisesta. Kun Saristo Oy:n luova johtaja innostuu verkostoitumaan ja kuuntelemaan mitä juuri sinulla on sanottavaa, ei voi tietää, mihin tämä kaikki johtaa. Sosionomi (Amk), valmentaja ja työnohjaaja.

Matias Vallisto (JET)
Luova johtaja
040 1879187
matias.vallisto@saristo.fi

Y-tunnus: 3090188-9

Sara on luomisvoiman palasista todellisuutta rakentava ja Saristo Oy:n juuria maahan istuttava tähän hetkeen keskittyjä. Hän maadoittaa tilanteen ja esittää tärkeimmät kysymykset: ”Mitä tämä tarkoittaa nyt?”. Yrityksen pullantuoksuinen kehittymisjohtaja huolehtii yhteisön jaksamisesta ja hyvinvoinnista. Yhteisöpedagogi (Amk), valmentaja ja hallinto.

Mikä / Mitä Saristo Oy on?

Saristo Oy on yhteisö, joka toimii osakeyhtiön pohjalta. Jokainen ”saristolainen” on yksityinen ammatinharjoittaja ja esiintyy omana yrityksenään, osana yhteisöä. Yritys tarjoaa yhteisön jäsenille työyhteisö- ja työhyvinvointipalveluja, tämän lisäksi tukee markkinoinnissa ja mahdollistaa yksin työtä tekeville tahoille olla osana isompaa kokonaisuutta.

 

Tutustu verkoston jäseniin täältä

Saristo Oy - Yritys